You are currently viewing Miksi talon maalaus kannattaa ostaa jo syksyllä?

Miksi talon maalaus kannattaa ostaa jo syksyllä?

Tämän vuoden ulkomaalauskausi lähenee pian loppuaan. Pohjois-Suomessa käynnistellään vielä viimeisiä ulkomaalauskohteita ja siirrytään pian sisämaalauksien kimppuun. Etelä- ja Keski-Suomessa ulkomaalauskausi jatkuu paikoin vielä syyskuun puolelle. 

Saat valita ajankohdan

Saamme vuosittain tuhansia tarjouspyyntöjä ja parhaimmista maalausajoista käydään nopeat syövät hitaat kilpailua. Mikäli mielessäsi on jokin tietty ajankohta, milloin talo olisi hyvä maalata, kannattaa maalaus varata jo syksyllä, kun kalenterissa on vielä paljon vapaata tilaa. Mikäli maalauksen varaa vasta keväällä, saattaa joutua tyytymään huonompaan ajankohtaan. 

Ehdit tutustua tarjoukseen kunnolla

Tehdessäsi tarjouspyynnön jo syksyllä, kerkeät halutessasi pyytää useamman tarjouspyynnön eri yrityksiltä ja näin valikoida itsellesi parhaimman mahdollisen tarjouksen. Näin et joudu tekemään hätiköityjä päätöksiä, vaan pystyt rauhassa puntaroimaan eri tarjouksia ja etsimään tietoa ja kokemuksia eri yrityksistä. 

Et unohda hoitaa maalausta

Keväät ja kesä on usein tapahtumien ja juhlien kulta aikaa ja kaiken hulinan keskellä talon maalaus saattaa helposti unohtua. Jos maalausta alkaa suunnitella vasta kesän puolivälissä, saattaa urakka siirtyä taas vuodella eteenpäin. Ostamalla maalauksen jo edellisenä syksynä, vältyt tältä mahdollisuudelta.

Voit esittää toiveita maalareista

Usein asiakkaalla on toiveena saada kokeneet maalarit työmaalle, tai ehkä jopa tuttujen suosituksesta tietty maalaripari mielessä. Mitä aikaisemmin maalausurakka on tiedossa, sitä paremmin toiveita maalareista voidaan toteuttaa. Kaikki maalarimme tietenkin saavat kattavan perehdytyksen ennen ensimmäisiä urakoita.

Vastaa