Maalari Muurame

Talon maalaus tai katon pinnoitus
antaa talollesi uuden ilmeen ja
nostaa talosi arvoa. Laatutrio maalaa
seinät ja pinnoittaa katot myös
paikkakunnalla Muurame.

Laatutrio Oy - Maalari ammattitaidolla

Laatutrio Oy tekee maalaustöitä Muuramessa ja sen lähialueilla usean vuoden kokemuksella. Laatutrio Oy on perustettu vuonna 2016.

Maalauspalvelut hoituvat tekijöiltämme käden käänteessä. Asiakaslupauksemme on ”toimialan paras asiakaskokemus”, joka tarkoittaa tarkkaa maalausjälkeä, huolellista suojausta, tyytyväisiä maalareita sekä sujuvaa kommunikointia. 

Laatutrio on ammattimaista jälkeä tuottava maalari Muuramessa. Palveluihimme kuuluvat maalaustyöt sekä katon pinnoitukset. Tarjoamme palveluitamme omakotitaloihin ja taloyhtiöihin.

Laajat maalauspalvelut

Maalari Muurame. Palveluihimme Muuramen alueella kuuluu ulkomaalaukset ja sisämaalaukset. Kattotiimimme tekee myös tiilikaton pinnoitukset, peltikaton pinnoitukset sekä muut katon huollot.

Tilaa ilmainen kartoituskäynti

Laatutrion palvelut Muuramessa

Maalari Muurame
Talon maalaus Muuramessa

Pitkän huoltovälin salaisuus

Todellisuudessa salaisuuksia ei ole, koska takuuvarma työ koostuu perusasioista. Parhaat mahdolliset kasvuntorjunta-aineet ja maalit luo pohjan työlle, mitä teemme. Näiden varmistuttua niitä pitää käyttää oikein, eli tehdä silkkaa rehellistä työtä tietyssä työjärjestyksessä.

Suosittelemillamme Teknoksen Nordica-sarjan maaleilla ja takuuvarmalla työllämme pystymme pidentämään huoltovälin jopa 15-20 vuoteen. Laadukas huoltomaalaus on siis myös taloudellisesti kannattava sijoitus!

Talon maalauksen hinta Muuramessa

Huoltomaalauksen myötä talolle saadaan uusi, upea pinta, joka tekee asumisesta viihtyisämpää. Lisäksi maalaus nostaa sekä talon arvokkuutta että arvoa.

Muuramen alueella talon maalauksen hinta on yleensä 5000-10 000€. Lue lisää maalausurakan hinnan muodostumisesta blogipostauksestamme täältä.

Ulkomaalaus Muurame
Kättely kuvituskuva

Näin helppoa se on

Täytä sivuillamme yhteydenotto lomake tai soita suoraan myyjälle. Yhteydenottoihin vastaamme yhden arkipäivän kuluessa.

Saat talosi kunnosta kirjallisen kuntoarvion, sekä kiinteähintaisen urakkatarjouksen.

Kun  pääsemme urakan sisällöstä yhteisymmärrykseen, teemme kirjallisen sopimuksen joka velvoittaa meitä toteuttamaan sovitut työt. Voit valita sinulle sopivan maksuvaihtoehdon.

Teemme maalauksemme kerralla kuntoon. Työmaalta poistumme vasta, kun sovitut asiat on tehty.

Työmaa pidetään koko urakan ajan siistissä kunnossa ja loppusiivous suoritetaan erityisellä tarkkuudella.

Tyytyväiset ja koulutetut maalarit varmistavat hyvällä asiakaspalvelulla ja laadukkaalla työskentelyllä korkean asiakastyytyväisyyden.

Työnjälki tarkastetaan yhdessä, että se on vähintäänkin sovitun mukainen. Yhteinen projekti päättyy tyytyväisyyskyselyyn ja lämpimään käden puristukseen.

Tarjouslaskurit

Katon pinnoitus- ja huoltolaskureilla voit laskea kiinteähintaisen tarjouksen valitsemallesi huoltotoimenpiteelle. Syötät talosi tiedot ja omat yhteystietosi laskuriin, niin saat valmiin tarjouksen sähköpostiisi.

Ammattimainen katon pinnoitus palauttaa katon alkuperäistä vastaavaan kuntoon. Se on nopea ja edullinen tapa tuplata katon käyttöikä.

Huoltamalla kattosi säännöllisesti pidennät katon käyttöikää jopa vuosikymmeniä. Vuosihuolto ehkäisee mahdollisten ongelmien syntymistä.

Ota yhteyttä!

Joona Harmaala

Joona Harmaala

Myynti

040 1432 371

myynti@laatutrio.fi