Taloyhtiön maalaus

Taloyhtiön maalaus -ja pinnoitustyöt Oulun, Jyväskylän ja Uudenmaan alueella. Maalaamme kerrostalot, luhtitalot, erillistalot ja rivitalot

Nopea ja turvallinen kokonaispalvelu taloyhtiönne pinnoille.

Isännöitsijänä tai taloyhtiön hallituksen jäsenenä olet paljon vartijana, kun puhutaan talon pitämisestä kunnossa seuraavat viisi tai vaikka viisikymmentä vuotta. Tarvitaan hyviä päätöksiä ja luotettavia yhteistyökumppaneita. Ulko- ja sisäpintojen osalta Laatutrio tarjoaa kaiken tarvitsemanne taloyhtiön ulko -ja sisämaalaustyöstä kattohuoltoon ja tiilikaton pinnoitukseen. Teemme myös muita talon elinkaarta pidentäviä lisäpalveluita.

Näyttöä on nuorelle firmalle kertynyt kunnioitettava määrä jo lähes tuhannesta kohteesta. Kehuvat muuten meitä nopeiksi. Rivitalonne maalataan jopa kolmessa päivässä arkenne häiriintymättä. Lapsetkin voivat leikkiä turvallisesti pihalla koko urakan ajan. Niin että rakennetaanko yhdessä tarjous, joka menee heittämällä läpi yhtiökokouksessa?

Maalauspalvelut Taloyhtiöille

Maalari

Miksi ostaa taloyhtiön maalaus Laatutriolta?

Asiakkaana ja asukkaana olet varmasti onnellinen, kun maalauksen tai kattohuollon lopputulos vastaa odotuksiasi niin teknisen laadun kuin ulkonäön osalta. Tai jopa ylittää ne. Laatutrion laatulupauksen ytimessä on kolme kysymystä, joihin pyrimme vastaamaan parhaamme mukaan. Eipä siis ihme, että asiakastyytyväisyytemme edustaa alan huippua.

Otamme osakkaat mukaan lopputarkastukseen, jossa he saavat tuoda oman mielipiteensä kuuluviin. Huolehdimme työmaan siisteydestä koko urakan ajan ja siivoamme omat jälkemme aina työpäivän päätteeksi. Tiedotamme selkeästi urakan kulusta ja aikataulutuksesta.

Tarvittaessa voimme saattaa suurenkin kohteen nopeasti valmiiksi, sillä käytössämme on jopa 100 osaavaa maalaria. Laadimme kattavat suunnitelmat ja aikataulut kohteessa suoritettavista töisstä joiden toteutumisesta vastaa nimetty työnjohtaja.

Jokaisesta maalaamastamme kohteesta luodaan kattava tarjousraportti. Ennen työn aloitusta laadimme työmaa- ja työturvallisuus-suunnitelmat. Urakan päätyttyä luovutamme lopuksi  taloyhtiölle lopputarkastusraportin, työmaapäiväkirjan ja huolto-ohjeet.

Taloyhtiön maalaus hinta? Katso hintaesimerkit.

Hinta taloyhtiön maalaustyölle muodostuu monesta eri tekijästä. Esimerkiksi rivitalon huoltomaalauksessa isoin hintaan vaikuttava tekijä on maalattava pinta-ala. Myös julkisivun kunnolla on vaikutus hinnoitteluun.

Esimerkiksi rivitalon ulkovuoren huoltomaalausväli on voinut venyä liian pitkäksi, jolloin maali saattaa hilseillä irti seinästä. Tällöin irtoava maali joudutaan kaapimaan irti seinästä, joka pitkittää urakkaa ja nostaa maalausurakan hintaa. Alla muutama hintaesimerkki taloyhtiöihin tekemistämme maalaus- ja pinnoitustöistä.

Taloyhtiön maalauksen hinta
Talon maalaus

Taloyhtiöasiakkaidemme kokemukset Laatutrion maalaustyöstä

Taloyhtiö, 4/8/2021
Taloyhtiö, 4/8/2021Helsinki
Read More
Laatutrio täytti odotuksemme maalausprojektissa 100%:sti. Aikataulusovittelun jälkeen työt aloitettiin suunnitellusti ja loppuaikataulu sekä annettu tarjoushinta pitivät. Työt tehtiin myös kaikilta osin tarjouksen mukaisesti ja työn jälki oli hyvä. Yhteydenpito työn aikana oli riittävä. Voin suositella firmaa myös muille.
Anna Paakkari As Oy Oulun Jokirinne
Anna Paakkari As Oy Oulun JokirinneOulu
Read More
Kiitos koko projektissa mukana olleille. Ystävälliset maalarit sekä työnjohtaja Joel hoiti työnsä loistavasti. Iso suositus.
Taloyhtiö, 1/9/2021
Taloyhtiö, 1/9/2021Oulu
Read More
Monimuotoinen talomme on haastava maalattava, joten valitsimme ammattilaiset työhön. He suoriutuivat hommasta telineineen ja nostimineen yllättävän nopeasti. Jälki on siistiä, suojauksia oli riittävästi.
Previous
Next

Ota yhteyttä!

Sampsa Laitinen

044 3160 120

myynti@laatutrio.fi