Peltikaton pinnoitus

Terveen katon alla on turvallista olla

Peltikaton pinnoitus

Ammattimainen peltikaton pinnoitus palauttaa katon alkuperäistä vastaavaan kuntoon. Se on nopea ja edullinen tapa suojata katto tarjoten vedenpitävän suojan katolle. Pinnoitus ehkäisee sammalen ja jäkälän kasvua. Lisäksi pinnoitettu peltikatto parantaa talosi ilmettä vuosiksi. Oikein ajoitetulla pinnoitusremontilla voit välttää kymmenien tuhansien eurojen arvoisen kattoremontin.

Peltikate

Teräspelti on joko pinnoitettu tehtaalla tai se on sinkitty (galvanoitu). Sinkitty kate maalataan 3-5 vuotta asennuksen jälkeen. Kaikki peltikatteet tarvitsevat huoltomaalauksen 15-20 vuoden välein. 80-90-luvuilla asennetuissa muoto/profiilikatteissa on ollut pinnoitteena muovipinnoite (pvc), joka nyt on usein kuoriutunut rumasti irti. Sanotaan, että sitä ei voi maalata/pinnoittaa. Mekin Laatutriolla olemme pitkään välttäneet muovipinnoittujen kattojen huoltoja, mutta nyt 2-komponenttisen aineen ansiosta niidenkin pinnoitus on mahdollista.

Tarjouslaskuri

Laske tarjous peltikaton pinnoituksesta laskurillamme. Saat tarjouksen suoraan sähköpostiisi. Klikkaa laskuriin linkistä.

katon pinnoitus

Kuinka työ etenee?

Kuntoarvio ei sido ostamaan ja on sinulle vaivaton. Pyydä jo tänään meidät arvioimaan kohteesi kunto.

Kirjalliseen sopimukseen kirjataan tarkasti urakan sisältö, hinta ja aikataulu. Työnosuus on kotitalousvähennyskelpoista.

Koulutetut asentajat suorittavat katolle tiiveystarkastuksen, jossa selvitetään katon vedenpitävyys ennen pesuvaihetta. Tarvittaessa huonokuntoiset ruuvit/naulat vaihdetaan uusiin.

Katto pestään korkeapainepesurilla, jonka jälkeen ruoste hiotaan tai konvertoidaan ruosteenpoistoaineella. 

Katto pinnoitetaan korkeapaineruiskulla tarpeen mukaan yhteen tai kahteen kertaan.

Työmaa pidetään koko urakan ajan siistissä kunnossa ja loppusiivous suoritetaan erityisellä tarkkuudella.

Tyytyväiset ja motivoituneet tekijät varmistavat hyvällä asiakaspalvelulla ja laadukkaalla työskentelyllä korkean asiakastyytyväisyyden.

Työnjälki tarkastetaan yhdessä, että se on vähintäänkin odotusten mukainen. Yhteinen projekti päättyy tyytyväisyyskyselyyn ja lämpimään käden puristukseen.

Lue lisää blogistamme

Ota yhteyttä!

Joona Harmaala

Joona Harmaala

Myynti

040 1432 371

myynti@laatutrio.fi