Talon maalaus

Ulkomaalaustyöt Oulun, Jyväskylän
ja Helsingin seudulla

maalari Pihtipudas

Talon maalaus hinta

Huoltomaalauksen myötä talolle saadaan uusi, upea pinta, joka tekee asumisesta viihtyisämpää. Lisäksi maalaus nostaa sekä talon arvokkuutta että arvoa. 

Laatutrio tekee maalaustyöt Oulun, Jyväskylän ja Helsingin alueilla. Talon maalauksen hinta on yleensä 5000-10 000€. Lue lisää maalausurakan hinnan muodostumisesta blogistamme tästä.

Tarkan tarjouksen talosi maalaustyöstä saat helposti. Pyydä asiantuntijaltamme ilmainen kuntoario ja tarjous sivuilta löytyvän lomakkeen kautta.

Talon maalaus suojaa puuverhoilua

Kuten tiedämme, huoltomaalauksen idea on pitää ulkoverhous alkuperäisessä kukoistuksessaan ja siten säästää rahaa. Suomen ilmasto asettaa ulkovuoraukselle kovat vaatimukset kaikkine sääolojen vaihteluineen.

Pelkkä puuverhoilu ei kestä raikkaana vuottakaan, kun home ja itiöt hyökkäävät heti puun pintaan alkaen tehdä työtään. Kuinka paljon onkaan maalipinnasta kiinni!

Talon maalaus Jyväskylä
Krista Pärmäkoski

Pitkän huoltovälin salaisuus

Todellisuudessa salaisuuksia ei ole, koska takuuvarma työ koostuu perusasioista. Parhaat mahdolliset kasvuntorjunta-aineet ja maalit luo pohjan työlle, mitä teemme. Näiden varmistuttua niitä pitää käyttää oikein, eli tehdä silkkaa rehellistä työtä tietyssä työjärjestyksessä.

Suosittelemillamme Teknoksen Nordica-sarjan maaleilla ja maalariemme takuuvarmalla työllä pystymme pidentämään huoltovälin jopa 15-20 vuoteen. Laadukas talon maalaus on siis myös taloudellisesti kannattava sijoitus!

Näin helppoa se on

Täytä sivuillamme yhteydenotto lomake tai soita suoraan myyjälle. Yhteydenottoihin vastaamme yhden arkipäivän kuluessa.

Saat seiniesi kunnosta kirjallisen kuntoarvion, sekä kiinteähintaisen urakkatarjouksen.

Kun  pääsemme urakan sisällöstä yhteisymmärrykseen, teemme kirjallisen sopimuksen joka velvoittaa meitä toteuttamaan sovitut työt. Voit valita sinulle sopivan maksuvaihtoehdon.

Talon maalaus tehdään kerralla kuntoon. Työmaalta poistumme vasta, kun sovitut asiat on tehty.

Työmaa pidetään koko urakan ajan siistissä kunnossa ja loppusiivous suoritetaan erityisellä tarkkuudella.

Tyytyväiset ja koulutetut maalarit varmistavat hyvällä asiakaspalvelulla ja laadukkaalla työskentelyllä korkean asiakastyytyväisyyden.

Työnjälki tarkastetaan yhdessä, että se on vähintäänkin odotusten mukainen. Yhteinen projekti päättyy tyytyväisyyskyselyyn ja lämpimään käden puristukseen.

talon maalaus asiakas

Ota yhteyttä!

joona kasvokuva

Joona Harmaala

Myynti

040 1432 371

myynti@laatutrio.fi