Talon maalaus

Taloudellinen ja esteettinen merkitys

Huoltomaalaus

Huoltomaalauksen myötä talolle saadaan uusi, upea pinta, joka tekee asumisesta viihtyisämpää. Lisäksi maalaus nostaa sekä talon arvokkuutta että arvoa. On tärkeää, että oma koti on turvapaikka, jossa on hyvä olla ja rauhoittua. Useat ovat onnistuneet säästämään hermoja ja rahaa huoltomaalauspäätöksissään.

Maalaus suojaa puuverhoilua

Kuten tiedämme, huoltomaalauksen idea on pitää ulkoverhous alkuperäisessä kukoistuksessaan ja siten säästää rahaa. Suomen ilmasto asettaa ulkovuoraukselle kovat vaatimukset kaikkine sääolojen vaihteluineen. Pelkkä puuverhoilu ei kestä raikkaana vuottakaan, kun home ja itiöt hyökkäävät heti puun pintaan alkaen tehdä työtään. Kuinka paljon onkaan maalipinnasta kiinni!

Pitkän huoltovälin salaisuus

Todellisuudessa salaisuuksia ei ole, koska takuuvarma työ koostuu perusasioista. Parhaat mahdolliset kasvuntorjunta-aineet ja maalit luo pohjan työlle, mitä teemme. Näiden varmistuttua niitä pitää käyttää oikein, eli tehdä silkkaa rehellistä työtä tietyssä työjärjestyksessä. Suosittelemillamme Teknoksen Nordica-sarjan maaleilla ja takuuvarmalla työllämme pystymme pidentämään huoltovälin jopa 15-20 vuoteen. Laadukas huoltomaalaus on siis myös taloudellisesti kannattava sijoitus!

Takuuvarmaa laatua

Kuntoarvio ei sido ostamaan ja on sinulle vaivaton. Pyydä jo tänään meidät arvioimaan kohteesi kunto.

Kirjalliseen sopimukseen kirjataan tarkasti urakan sisältö, hinta ja aikataulu. Työnosuus on kotitalousvähennyskelpoista.

Koulutetut maalarit tekevät huolellisesti suojaukset, pohjatyöt ja niin ikään itse maalauksen. Suosimme lähtökohtaisesti yhteistyökumppanimme Teknoksen tuotteita.

Teemme maalauksemme kerralla kuntoon. Työmaalta poistumme vasta, kun sovitut asiat on tehty.

Työmaa pidetään koko urakan ajan siistissä kunnossa ja loppusiivous suoritetaan erityisellä tarkkuudella.

Tyytyväiset ja motivoituneet maalarit varmistavat hyvällä asiakaspalvelulla ja laadukkaalla työskentelyllä korkean asiakastyytyväisyyden.

Työnjälki tarkastetaan yhdessä, että se on vähintäänkin odotusten mukainen. Yhteinen projekti päättyy tyytyväisyyskyselyyn ja lämpimään käden puristukseen.

Ota yhteyttä!

Joona Harmaala

Myynti

040 1432 371

myynti@laatutrio.fi

PALVELULUPAUKSEMME

Toimimme aina vastuullisesti

#oikeastilaadukas

Open chat
👋 Moro! Tarvitko jeesiä?😊
Laatutrio
👋 Moro! Tarvitko jeesiä?😊