Maalari Pirkanmaa

Talon maalaus tai katon pinnoitus
antaa talollesi uuden ilmeen ja
nostaa talosi arvoa. Laatutrio maalaa
seinät ja pinnoittaa katot myös
Pirkanmaan alueella

Laatutrio Oy - Maalari Pirkanmaalla

Laatutrio Oy tekee laadukkaat maalaustyöt Pirkanmaan alueella usean vuoden kokemuksella. Laatutrio Oy on aloittanut toimintansa vuonna 2016.

Pirkanmaalla Laatutrio tekee satoja maalauskohteita vuodessa ja työllistää sesonkiaikana yli 120 työntekijää ympäri suomen.

Toimialan paras asiakaskokemus

Maalarimme tekevät maalaus-, ja pinnoitustyöt vakaalla ammattitaidolla. Asiakaslupauksemme on ”toimialan paras asiakaskokemus” ja teemme päivittäin töitä sen eteen. 

Toimialan paras asiakaskokemus tarkoittaa meille tarkkaa maalausjälkeä, huolellista suojausta, tyytyväisiä maalareita sekä sujuvaa kommunikointia. 

Päätuotteitamme Pirkanmaalla ovat katon pinnoitukset ja talon maalaukset. Tarjoamme palveluitamme omakotitaloihin, taloyhtiöihin sekä yrityksille.

Laajat maalauspalvelut

Maalari Pirkanmaa. Palveluihimme Pirkanmaalla alueella kuuluu ulkomaalaukset ja sisämaalaukset. Kattotiimimme tekee myös tiilikaton pinnoitukset, peltikaton pinnoitukset sekä muut katon huollot.

Tilaa ilmainen kartoituskäynti

Laatutrion palvelut Pirkanmaalla

Maalari Pirkanmaa
Ulkomaalaus Pirkanmaa

Pitkän huoltovälin salaisuus

Todellisuudessa salaisuuksia ei ole, koska takuuvarma työ koostuu perusasioista. Parhaat mahdolliset kasvuntorjunta-aineet ja maalit luo pohjan työlle, mitä teemme. Näiden varmistuttua niitä pitää käyttää oikein, eli tehdä silkkaa rehellistä työtä tietyssä työjärjestyksessä.

Suosittelemillamme Teknoksen Nordica-sarjan maaleilla ja takuuvarmalla työllämme pystymme pidentämään huoltovälin jopa 15-20 vuoteen. Laadukas huoltomaalaus on siis myös taloudellisesti kannattava sijoitus!

Talon maalauksen hinta Pirkanmaalla

Huoltomaalauksen myötä talolle saadaan uusi, upea pinta, joka tekee asumisesta viihtyisämpää. Lisäksi maalaus nostaa sekä talon arvokkuutta että arvoa.

Pirkanmaalla talon maalauksen hinta on yleensä 5000-10 000€. Lue lisää maalausurakan hinnan muodostumisesta blogipostauksestamme täältä.

 

Talonn maalaus hinta
Maalaus sujuu helposti
Kättely kuvituskuva

Näin helppoa se on

Täytä sivuillamme yhteydenotto lomake tai soita suoraan myyjälle. Yhteydenottoihin vastaamme yhden arkipäivän kuluessa.

Saat talosi kunnosta kirjallisen kuntoarvion, sekä kiinteähintaisen urakkatarjouksen.

Kun  pääsemme urakan sisällöstä yhteisymmärrykseen, teemme kirjallisen sopimuksen joka velvoittaa meitä toteuttamaan sovitut työt. Voit valita sinulle sopivan maksuvaihtoehdon.

Teemme maalauksemme kerralla kuntoon. Työmaalta poistumme vasta, kun sovitut asiat on tehty.

Työmaa pidetään koko urakan ajan siistissä kunnossa ja loppusiivous suoritetaan erityisellä tarkkuudella.

Tyytyväiset ja koulutetut maalarit varmistavat hyvällä asiakaspalvelulla ja laadukkaalla työskentelyllä korkean asiakastyytyväisyyden.

Työnjälki tarkastetaan yhdessä, että se on vähintäänkin sovitun mukainen. Yhteinen projekti päättyy tyytyväisyyskyselyyn ja lämpimään käden puristukseen.

Tarjouslaskurit

Katon pinnoitus- ja huoltolaskureilla voit laskea kiinteähintaisen tarjouksen valitsemallesi huoltotoimenpiteelle. Syötät talosi tiedot ja omat yhteystietosi laskuriin, niin saat valmiin tarjouksen sähköpostiisi.

Ammattimainen katon pinnoitus palauttaa katon alkuperäistä vastaavaan kuntoon. Se on nopea ja edullinen tapa tuplata katon käyttöikä.

Huoltamalla kattosi säännöllisesti pidennät katon käyttöikää jopa vuosikymmeniä. Vuosihuolto ehkäisee mahdollisten ongelmien syntymistä.

Ota yhteyttä!

Joona Harmaala

Joona Harmaala

Myynti

040 1432 371

myynti@laatutrio.fi