Katon vuosihuolto

sampsa

Katon vuosihuolto

Huoltamalla kattosi säännöllisesti pidennät katon käyttöikää jopa vuosikymmeniä. Hyvin ennakoitu vuosihuolto ehkäisee mahdollisten ongelmien syntymistä ja suurenemista.

 Omakotitalon katto on hyvä tarkastaa ja huoltaa vähintään kerran vuodessa. Laatutrio tekee vuosihuollot tiilikatoille, peltikatoilla ja huopakatoille. Jos kattosi on päässyt sammaloitumaan pahasti, suosittelemme katollesi perusteellisempaa katon puhdistusta.

Tilaa meiltä ammattilaiset kotiisi, niin otamme vastuun katostasi!

Katon pinnoitus

Katon vuosihuolto: Sisältö

Läpiviennit ja aluskate tarkastetaan. Jos tiiveydessä huomataan puutteita, puutteet korjataan.

Lehdet, neulaset, sammal ja muu biomassa kertyy rännikouruihin vuosittain. Rännit tyhjennetään ja varmisetaan näin sadevesien virtaus.

Rikkinäiset tiilet katolla aiheuttavat vesivahinkoriskin. Tiilet vaihdetaan uusiin ja vanhat tiilet viedään kierrätyskeskukseen.

Pellitysten irtoaminen/ruuvien löystyminen aiheuttaa vesivuotoriskin.

Kattoturvatuotteet joutuvat lumimassan alla kovan rasituksen kohteeksi. Lumiesteet ja kulkusillat on hyvä tarkistaa vuosittain.

Katto käydään lopuksi läpi lehtipuhaltimen kanssa

Katon pinnoitus
Kättely kuvituskuva

Takuuvarmaa laatua

Kuntoarvio ei sido ostamaan ja on sinulle vaivaton. Pyydä jo tänään meidät arvioimaan kohteesi kunto.

Kirjalliseen sopimukseen kirjataan tarkasti urakan sisältö, hinta ja aikataulu. Työnosuus on kotitalousvähennyskelpoista.

Koulutetut työntekijämme tekevät huoltotoimenpiteet yksityiskohtaisen tarkastuslistan mukaisesti. Voit nauttia talvesta huoletta, kun katto on tarkastettu ja huollettu asianmukaisesti

Teemme työn kerralla kuntoon. Työmaalta poistumme vasta, kun sovitut asiat on tehty.

Työmaa pidetään koko urakan ajan siistissä kunnossa ja loppusiivous suoritetaan erityisellä tarkkuudella.

Tyytyväiset ja motivoituneet tekijät varmistavat hyvällä asiakaspalvelulla ja laadukkaalla työskentelyllä korkean asiakastyytyväisyyden.

Työnjälki tarkastetaan yhdessä, että se on vähintäänkin odotusten mukainen. Yhteinen projekti päättyy tyytyväisyyskyselyyn ja lämpimään käden puristukseen.

Ota yhteyttä!

joona kasvokuva

Joona Harmaala

Myynti

040 1432 371

myynti@laatutrio.fi