Tarinamme

Kolme ystävystä

Prologi

Laatutrio ponnistaa pienestä Haapajärven maalaiskaupungista, missä kolme ystävystä havaitsivat, että sää syö puuta täälläkin. Isot rakennusliikkeet eivät viitsineet tulla pieneen kaupunkiin maalaamaan. Töitä oli tehty ennenkin, ja kun pojat tunsivat paikallisen maaliliikkeen omistajan, oli asiantuntijatukikin turvattu. Pojat tarttuivat mahdollisuuteen.

Kolme ystävystä

Tarina alkaa helmikuisena päivänä 2016 Haapajärven lukion matikan tunnilta. Päivän derivaatat oli jo laskettu, kun kolme ystävystä Veikka, Joona ja Sampsa ajautuivat miettimään seuraavan kesän töitä. Edellisten kesien maalauskokemukset poikivat idean maalaustöiden aloittamisesta omalla yrityksellä. Innostus, ja vastapainona jännitys nousivat heti huippulukemiin! Oppitunnin jälkeen olikin aika lyödä kättä päälle rohkean päätöksen merkiksi ja yritysmuotoihin perehtyminen alkoi. Päätös aloittaa yrittäjätaipaleen kevytyrittäjinä mahdollisti heti keskittymisen asioihin, joissa osaaminen oli; huolelliseen maalaustyöhön. Laadukas työ tuotti tulosta, ja trion poikia haluttiinkin hommiin kesän täydeltä. 

Kokemusta alkaa kertyä

Kahtena ensimmäisenä kesänä ystävyksillä oli tärkeintä työllistää vain itsensä, mutta myös muutamalle kaverille mahdollistui kesätöitä. Pian huomattiin, ettei yrittäjyys ollut niin ikävää, mitä siitä yleisesti puhuttiin. Hyvän kotikasvatuksen myötä työt oli totuttu tekemään viimesen päälle ja kantamaan vastuun omista teoista, joten kiinnostus yhä ammattimaisempaan toimintaan kasvoi.

All in

Vuonna 2018 oli kuitenkin kriisin paikka. Poikien piti ratkaista, onko Laatutrio heille vain kesätyö korkeakouluopintojen ajan vai onko tarkoitus suunnata koko ura liiketoiminnan maailmaan tosimielessä. Päätös alkoi muodostua, kun Veikka päätti vaihtaa kasvatusalan koulutuksen liiketalouteen. Nopea markkinatutkimus osoitti, että rehellistä maalausalan toimijaa tarvitaan. Huhtikuussa 2018 osakeyhtiö aloitti toimintansa. Päätettiin laittaa niin sanotusti ”all in”.

“On ollut turvallista kasvaa, kun perusta on huolella rakennettu.”

Kyseisenä kesänä työllistyi yrittäjien lisäksi neljä ammattitaitoista maalaria, ja vuonna 2019 heitä oli jo toistakymmentä. Tyytyväiset asiakkaat ja työntekijät nousivat ensiarvoiseen asemaan. Tämän vuoksi trio onkin panostanut paljon laadukkaaseen työhön, sekä positiiviseen ja palvelualttiiseen ilmapiiriin. Nyt kesällä 2020 tiimi on jo vajaa 30 henkilöä. On ollut turvallista kasvaa, kun perusta on huolella rakennettu.

Laatu on silkkaa rehellisyyttä

Tähän mennessä tämä laatu on syntynyt tuloksena silkasta rohkeudesta toimia rehellisesti. Tästä kuuluu siis iso kiitos tiimillemme — olemme rehtejä suomalaisia tekijöitä, joiden tavoite on aina paras mihin kykenemme. Mitä muuta tarvitseekaan? No, aina kaikki ei mene 100% putkeen, joten on tärkeää että kannamme vastuumme. Tarvittaessa tulemme tekemään takuutyön kukkapuska kourassa. Onnistumisia meillä on jo yli 150 työmaata, joista asiakkaidemme keskimääräinen palaute on ollut 4,65 asteikolla 0-5.

Ota yhteyttä!

Joona Harmaala

Myynti

040 1432 371

myynti@laatutrio.fi

PALVELULUPAUKSEMME

Toimimme aina vastuullisesti

#oikeastilaadukas

Open chat
👋 Moro! Tarvitko jeesiä?😊
Laatutrio
👋 Moro! Tarvitko jeesiä?😊