Maalari
Helsinki

Talon maalaus ja katon pinnoitus antaa talollesi uuden ilmeen ja nostaa talosi arvoa. Laatutrio maalaa seinät ja pinnoittaa katot myös paikkakunnalla Helsinki

Laatutrio Oy - Maalauspalvelut ammattitaidolla Helsingissä

Laatutrio Oy tekee maalauspalveluita Helsingin alueella usean vuoden kokemuksella. Laatutrio Oy on 2016 perustettu yritys, jonka juuret ovat pohjanmaalla. Yritys työllistää sesonkina yli 100 työntekijää.

Maalauspalvelut hoituvat tekijöiltämme tasaisella varmuudella. Asiakaslupauksemme on ”toimialan paras asiakaskokemus” ja teemme päivittäin sen eteen töitä. 

Toimialan paras asiakaskokemus tarkoittaa meille tarkkaa maalausjälkeä, huolellista suojausta, tyytyväisiä maalareita sekä sujuvaa kommunikointia. Asiakastyytyväisyyttä mittaava NPS- luku on meillä NPS 79, joka on erittäin hyvä.

Yrityksen kautta hoituvat monipuoliset maalaus ja pinnoitustyöt Helsingissä. Palveluihimme kuuluvat maalaustyöt sekä katon huoltotyöt. Tarjoamme palveluitamme omakotitalo- ja taloyhtiö asiakkaille.

Maalari Helsinki: palvelut

Meidän maalauspalveluihimme Helsingissä kuuluuvat ulkomaalaukset ja sisämaalaukset. Kattotiimimme tekee myös tiilikaton pinnoitukset, peltikaton pinnoitukset sekä muut katon huollot.

Varaa ilmainen kartoituskäynti

Laatutrion palvelut Helsingissä

Maalari Helsinki

Pitkän huoltovälin salaisuus

Todellisuudessa salaisuuksia ei ole, koska takuuvarma työ koostuu perusasioista. Parhaat mahdolliset kasvuntorjunta-aineet ja maalit luo pohjan työlle, mitä teemme.

Näiden varmistuttua niitä pitää käyttää oikein, eli tehdä silkkaa rehellistä työtä tietyssä työjärjestyksessä.

Suosittelemillamme Teknoksen Nordica-sarjan maaleilla ja takuuvarmalla työllämme pystymme pidentämään huoltovälin jopa 15-20 vuoteen.

Laadukas huoltomaalaus on siis myös taloudellisesti kannattava sijoitus!

Näin helppoa se on

Täytä sivuillamme yhteydenotto lomake tai soita suoraan myyjälle. Yhteydenottoihin vastaamme yhden arkipäivän kuluessa.

Saat talosi kunnosta kirjallisen kuntoarvion, sekä kiinteähintaisen urakkatarjouksen.

Kun  pääsemme urakan sisällöstä yhteisymmärrykseen, teemme kirjallisen sopimuksen joka velvoittaa meitä toteuttamaan sovitut työt. Voit valita sinulle sopivan maksuvaihtoehdon.

Teemme maalauksemme kerralla kuntoon. Työmaalta poistumme vasta, kun sovitut asiat on tehty.

Työmaa pidetään koko urakan ajan siistissä kunnossa ja loppusiivous suoritetaan erityisellä tarkkuudella.

Tyytyväiset ja koulutetut maalarit varmistavat hyvällä asiakaspalvelulla ja laadukkaalla työskentelyllä korkean asiakastyytyväisyyden.

Työnjälki tarkastetaan yhdessä, että se on vähintäänkin sovitun mukainen. Yhteinen projekti päättyy tyytyväisyyskyselyyn ja lämpimään käden puristukseen.

Kättely kuvituskuva
Maalari Helsinki

Tarjouslaskurit

Katon pinnoitus- ja huoltolaskureilla voit laskea kiinteähintaisen tarjouksen valitsemallesi huoltotoimenpiteelle. Syötät talosi tiedot ja omat yhteystietosi laskuriin, niin saat valmiin tarjouksen sähköpostiisi.

Ammattimainen katon pinnoitus palauttaa katon alkuperäistä vastaavaan kuntoon. Se on nopea ja edullinen tapa tuplata katon käyttöikä.

Huoltamalla kattosi säännöllisesti pidennät katon käyttöikää jopa vuosikymmeniä. Vuosihuolto ehkäisee mahdollisten ongelmien syntymistä.

Ota yhteyttä!

Joona Harmaala

Joona Harmaala

Myynti

040 1432 371

myynti@laatutrio.fi