Maalari Kestilä

Talon maalaus tai katon pinnoitus antaa talollesi uuden ilmeen ja nostaa kiinteistön arvoa. Laatutrio maalaa seinät ja pinnoittaa katot myös paikkakunnalla Kestilä

Laatutrio Oy - Maalari Kestilä

Teemme maalaustyöt usean vuoden kokemuksella Kestilässä. Laatutrion juuret ovat pohjoisessa. Maalauspalveluja yritys on tuottanut näillä seuduilla jo vuodesta 2016 lähtien.

Pohjois-Pohjanmaalla Laatutrio tekee satoja maalauskohteita vuodessa. Kesäsin työllistämme yli 100 maalaria ympäri Suomen.

Toimialan paras asiakaskokemus

Maalarimme ovat asiantuntevia ammattilaisia, jotka erikoistuvat maalaus- ja pinnoitustyöhön. Asiakaslupauksemme on ”toimialan paras asiakaskokemus”, eli tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme toimialan paras asiakaskokemus, ja teemme töitä sen eteen joka päivä. 

Toimialan paras asiakaskokemus merkitsee meille erinomaista maalausjälkeä, tarkkaa suojaamista, tyytyväisiä asiakkaita ja sujuvaa kommunikaatiota.

Keskeisiä tuotteitamme Kestilän alueella ovat katon pinnoitukset ja talon maalaukset. Tarjoamme maalauspalveluita niin omakotitaloille, taloyhtiöille kuin yrityksillekin.

Monipuoliset maalauspalvelut

Kestilän alueella maalauspalveluihimme kuuluu ulkomaalaukset ja sisämaalaukset. Kattohuolto-tiimimme tekee taas tiilikaton pinnoitukset, peltikaton pinnoitukset sekä muut katon huollot.

Tilaa ilmainen kartoituskäynti Kestilässä!

Laatutrion palvelut Kestilässä

Talon maalauksen hinta Kestilässä

Talon ulkopinnan huoltomaalauksen myötä kiinteistölle saadaan uusi, upea pinta, joka tekee asumisesta viihtyisämpää ja luo talolle täysin uuden ilmeen. Lisäksi maalaus nostaa sekä talon arvokkuutta että arvoa.

Talon maalauksen hinta Kestilän alueella on pyörii noin 5000-10000€ välillä. Lue lisää maalausurakan hinnan muodostumisesta blogipostauksestamme täältä.  

Talon maalaus Kestilä
Maalari Kestilä - Laatutrio Oy
Talon maalaus hinta
Laatutrio maalaa ilolla!

Pitkän huoltovälin salaisuus

Todellisuudessa salaisuuksia ei ole, koska takuuvarma työ koostuu perusasioista. Parhaat mahdolliset kasvuntorjunta-aineet ja maalit luo pohjan työlle, mitä teemme. Näiden varmistuttua niitä pitää käyttää oikein, eli tehdä silkkaa rehellistä työtä tietyssä työjärjestyksessä.

Suosittelemillamme Teknoksen Nordica-sarjan maaleilla ja varmalla ammattitetämykseen perustuvalla työllämme pystymme pidentämään huoltovälin jopa 15-20 vuoteen. Laadukas huoltomaalaus on siis myös taloudellisesti kannattava sijoitus!

Toimintaperiaatteemme

Täytä sivuillamme yhteydenotto lomake tai soita suoraan myyjälle. Yhteydenottoihin vastaamme yhden arkipäivän kuluessa.

Saat talosi kunnosta kirjallisen kuntoarvion, sekä kiinteähintaisen urakkatarjouksen.

Kun  pääsemme urakan sisällöstä yhteisymmärrykseen, teemme kirjallisen sopimuksen joka velvoittaa meitä toteuttamaan sovitut työt. Voit valita sinulle sopivan maksuvaihtoehdon.

Teemme maalauksemme kerralla kuntoon. Työmaalta poistumme vasta, kun sovitut asiat on tehty.

Työmaa pidetään koko urakan ajan siistissä kunnossa ja loppusiivous suoritetaan erityisellä tarkkuudella.

Tyytyväiset ja koulutetut maalarit varmistavat hyvällä asiakaspalvelulla ja laadukkaalla työskentelyllä korkean asiakastyytyväisyyden.

Työnjälki tarkastetaan yhdessä, että se on vähintäänkin sovitun mukainen. Yhteinen projekti päättyy tyytyväisyyskyselyyn ja lämpimään käden puristukseen.

Kättely kuvituskuva

Tarjouslaskurit

Katon pinnoitus- ja huoltolaskureilla voit laskea kiinteähintaisen tarjouksen valitsemallesi huoltotoimenpiteelle. Syötät talosi tiedot ja omat yhteystietosi laskuriin, niin saat valmiin tarjouksen sähköpostiisi.

Ammattimainen katon pinnoitus palauttaa katon alkuperäistä vastaavaan kuntoon. Se on nopea ja edullinen tapa tuplata katon käyttöikä.

Huoltamalla kattosi säännöllisesti pidennät katon käyttöikää jopa vuosikymmeniä. Vuosihuolto ehkäisee mahdollisten ongelmien syntymistä.

Ota yhteyttä!

joona kasvokuva

Joona Harmaala

Myynti

040 143 2371

myynti@laatutrio.fi