Maalari Raasepori

Talon maalaus tai katon pinnoitus antaa talollesi uuden ilmeen ja nostaa talosi arvoa. Laatutrio maalaa seinät ja pinnoittaa katot myös paikkakunnalla Raasepori

Laatutrio Oy - Maalari Raasepori

Laatutrio on maalausliike jonka juuret johtaa pohjoiseen. Teemme maalaustyöt myös Raaseporissa usean vuoden kokemuksella. Olemme tehneet maalauksia näillä seuduilla jo vuodesta 2016 lähtien.

Uudellamaalla Laatutrio tekee satoja maalauskohteita vuodessa ja työllistää kesäisin yli 120 työntekijää ympäri Suomen. 

Toimialan paras asiakaskokemus

Maalarimme ovat maalaus- ja pinnoitustyön ammattilaisia. Asiakaslupauksemme on ”toimialan paras asiakaskokemus” jonka eteen työskentelemme joka päivä. 

Toimialan paras asiakaskokemus tarkoittaa meille tarkkaa maalausjälkeä, huolellista suojausta, tyytyväisiä maalareita sekä sujuvaa kommunikointia. 

Raaseporin seudulla päätuotteisiimme sisältyy katon pinnoitukset ja talon maalaukset. Maalauspalveluita tarjoamme omakotitaloihin, taloyhtiöihin sekä yrityksille.

Monipuoliset maalauspalvelut

Raaseporin alueella maalauspalveluihimme kuuluu ulkomaalaukset ja sisämaalaukset. Kattohuolto-tiimimme tekee taas tiilikaton pinnoitukset, peltikaton pinnoitukset sekä muut katon huollot.

Tilaa ilmainen kartoituskäynti Raaseporiin!

Laatutrion palvelut Raaseporissa

Talon maalauksen hinta Raaseporissa

Ulkovuoren huoltomaalauksen myötä kiinteistölle saadaan uusi, upea pinta, joka tekee asumisesta viihtyisämpää ja luo talolle uuden ilmeen. Lisäksi maalaus nostaa sekä talon arvokkuutta että arvoa.

Talon maalauksen hinta Raaseporin alueella on yleensä noin 5000-10000€. Lue lisää maalausurakan hinnan muodostumisesta blogipostauksestamme täältä.  

Talon maalaus Raasepori
Maalari Raaseporissa - Laatutrio Oy
Talon maalaus hinta
Laatutrio maalaa ilolla!

Pitkän huoltovälin salaisuus

Todellisuudessa salaisuuksia ei ole, koska takuuvarma työ koostuu perusasioista. Parhaat mahdolliset kasvuntorjunta-aineet ja maalit luo pohjan työlle, mitä teemme. Näiden varmistuttua niitä pitää käyttää oikein, eli tehdä silkkaa rehellistä työtä tietyssä työjärjestyksessä.

Suosittelemillamme Teknoksen Nordica-sarjan maaleilla ja takuuvarmalla työllämme pystymme pidentämään huoltovälin jopa 15-20 vuoteen. Laadukas huoltomaalaus on siis myös taloudellisesti kannattava sijoitus!

Toimintaperiaatteemme

Täytä sivuillamme yhteydenotto lomake tai soita suoraan myyjälle. Yhteydenottoihin vastaamme yhden arkipäivän kuluessa.

Saat talosi kunnosta kirjallisen kuntoarvion, sekä kiinteähintaisen urakkatarjouksen.

Kun  pääsemme urakan sisällöstä yhteisymmärrykseen, teemme kirjallisen sopimuksen joka velvoittaa meitä toteuttamaan sovitut työt. Voit valita sinulle sopivan maksuvaihtoehdon.

Teemme maalauksemme kerralla kuntoon. Työmaalta poistumme vasta, kun sovitut asiat on tehty.

Työmaa pidetään koko urakan ajan siistissä kunnossa ja loppusiivous suoritetaan erityisellä tarkkuudella.

Tyytyväiset ja koulutetut maalarit varmistavat hyvällä asiakaspalvelulla ja laadukkaalla työskentelyllä korkean asiakastyytyväisyyden.

Työnjälki tarkastetaan yhdessä, että se on vähintäänkin sovitun mukainen. Yhteinen projekti päättyy tyytyväisyyskyselyyn ja lämpimään käden puristukseen.

Kättely kuvituskuva

Tarjouslaskurit

Katon pinnoitus- ja huoltolaskureilla voit laskea kiinteähintaisen tarjouksen valitsemallesi huoltotoimenpiteelle. Syötät talosi tiedot ja omat yhteystietosi laskuriin, niin saat valmiin tarjouksen sähköpostiisi.

Ammattimainen katon pinnoitus palauttaa katon alkuperäistä vastaavaan kuntoon. Se on nopea ja edullinen tapa tuplata katon käyttöikä.

Huoltamalla kattosi säännöllisesti pidennät katon käyttöikää jopa vuosikymmeniä. Vuosihuolto ehkäisee mahdollisten ongelmien syntymistä.

Ota yhteyttä!

joona kasvokuva

Joona Harmaala

Myynti

040 143 2371

myynti@laatutrio.fi