Maalari kesätyö
Maalari kesätyö

Minustako kesätyö maalari? – Löydä urapolkusi Laatutrio Maalaus Oy:ssä

Kesä on uusien mahdollisuuksien aikaa – myös työelämässä. Jos etsit kesätyötä, joka tarjoaa enemmän kuin vain toimistosta ulos vilkuilua, Laatutrio Maalaus Oy saattaa olla vastaus kysymyksiisi. Etsimme ja rekrytoimme nyt innokkaita ja sitoutuneita kesätyöntekijöitä liittymään energiseen maalari tiimiin. Mutta miksi juuri maalaus ja miksi juuri meidän tiimimme? Lue eteenpäin ja saatat löytää uuden suunnan tulevalle urallesi.

Hyvä oppimiskyky – Tiedon janosi sammuttaja

Meillä pääset oppimaan maalausalaa käytännönläheisesti, työn ohessa. Uusia tekniikoita, materiaaleja ja työtapoja ei opita vain kirjoista – ne opitaan tekemällä. Sinun ei tarvitse olla mestarimaalari liittyessäsi joukkoomme, sillä me uskomme, että asenne ratkaisee ja taito karttuu kokemuksen myötä. Talon ulkomaalaus tulee kesän aikana hyvin tutuksi.

Oma-aloitteisuus – Sinun ideasi ovat kullanarvoisia

Työmailla arvostamme kesätyöntekijöitä, jotka eivät pelkää tarttua toimeen ja ehdottaa uusia ideoita. Oma-aloitteisuus tarkoittaa meille sitä, että näet mahdollisuudet ja toimit niiden mukaan. Jokainen työpäivä maalarina on mahdollisuus näyttää kykysi ja ottaa askel eteenpäin ammattilaisena.

Tarkkuus – Silmä yksityiskohdille

Laadukas maalaustyö ei synny sattumalta. Se vaatii tarkkuutta ja huolellisuutta. Jos sinulla on silmää yksityiskohdille ja nautit siitä, että työn jälki näyttää hyvältä, meillä on sinulle käyttöä. Meillä tarkkuus palkitaan – kirjaimellisesti.

Maalarin kärryt työmaalla. Laatutriolla maalari saa käyttöönsä parhaat välineet työn suorittamiseen

Nopeus – Tehokkuus tiimin voimana

Kesätyössä Laatutrio Maalaus Oy:ssä opit, että aika on arvokas resurssi. Työn nopeus ja tehokkuus ovat avainasemassa, kun haluamme palvella asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla. Nopeus ei tarkoita hosumista, vaan kykyä tehdä työt oikein ja ripeästi.

Kunnianhimo – Askeleet kohti tulevaisuutta

Jos sinulla on halu edetä urallasi ja nähdä, kuinka kauas voit yltää, kesätyö meillä voi olla loistava ponnahduslauta. Moni meidän vakituisista työntekijöistämme on aloittanut uransa juuri kesätyöntekijänä. Kunnianhimoisille nuorille on aina tilaa ylöspäin.

Kiinnostus urakkaluonteiseen työhön – Palkitseva malli

Meillä pääset maalarina kokemaan, mitä urakkatyö todella on. Se tarkoittaa, että ponnistelujesi mukaan voit vaikuttaa omaan ansiotasoon. Se on reilu ja selkeä tapa työskennellä – näet suoraan työsi tulokset.

Halu edetä uralla – nyt maalari, tulevaisuudesssa työnjohtaja?

Laatutrio Maalaus Oy:ssä emme vain työllistä kesäksi, vaan tarjoamme polun ammattilaiseksi. Kesätyöntekijämme ovat tulevaisuutemme – ehkä sinä olet seuraava työnjohtajamme?

Kuulostaako tämä sinun kesätyöltäsi? Oletko valmis tarttumaan siveltimeen ja luomaan jotain näkyvää – ja samalla rakentamaan uraasi? Lähetä hakemuksesi jo tänään ja kirjoita ensimmäinen kappale omaa ammattitarinaasi kanssamme. Minustako kesämaalari? Kyllä, juuri sinusta. Tervetuloa tiimiin!

Vastaa