Maalari, Kuusamo

Talon maalaus tai katon pinnoitus antaa talollesi uuden ilmeen ja nostaa talosi arvoa. Laatutrio maalaa seinät ja pinnoittaa katot myös Kuusamossa

Laatutrio Oy - Maalauspalvelut Kuusamossa

Laatutrio Oy tekee monipuoliset maalaustyöt Kuusamossa ja sen lähialueilla usean vuoden kokemuksella. Laatutrio Oy on aloittanut toimintansa vuonna 2016 ja sen päätoimipaikka sijaitsee Pohjois-Pohjanmaalla.

Oulun talousalueella Laatutrio tekee satoja maalauskohteita vuodessa. Koko Suomessa Laatutrio työllistää sesonkiaikana jopa yli 120 työntekijää.

Toimialan paras asiakaskokemus

Maalarimme tekevät maalaus-, ja pinnoitustyöt vakaalla ammattitaidolla. Asiakaslupauksemme on ”toimialan paras asiakaskokemus” ja teemme päivittäin töitä sen eteen. 

Toimialan paras asiakaskokemus tarkoittaa meille tarkkaa maalausjälkeä, huolellista suojausta, tyytyväisiä maalareita sekä sujuvaa kommunikointia. 

Kuusamon alueella päätuotteitamme ovat katon pinnoitukset ja talon maalaukset. Tarjoamme palveluitamme omakotitaloihin, taloyhtiöihin sekä yrityksille.

Palvelut: Maalari Kuusamo

Maalarimme tekevät Kuusamossa mm. ulkomaalaukset ja sisämaalaukset. Kattohuolto tiimimme tekee taas tiilikaton pinnoitukset, peltikaton pinnoitukset sekä muut katon huollot.

Selvitä maalauksen hinta, kysy tarjous tästä!

Laatutrion palvelut Kuusamossa

Maalari Kärsämäki
Ulkomaalaus Kuusamo

Pitkän huoltovälin salaisuus

Todellisuudessa salaisuuksia ei ole, koska takuuvarma työ koostuu perusasioista. Parhaat mahdolliset kasvuntorjunta-aineet ja maalit luo pohjan työlle, mitä teemme.

Näiden varmistuttua niitä pitää käyttää oikein, eli tehdä silkkaa rehellistä työtä tietyssä työjärjestyksessä.

Suosittelemillamme Teknoksen Nordica-sarjan maaleilla ja takuuvarmalla työllämme pystymme pidentämään huoltovälin jopa 15-20 vuoteen.Laadukas talon huoltomaalaus on siis myös taloudellisesti kannattava sijoitus!

Omakotitalon huoltomaalauksen hinta on noin 5000 – 10 000€. Tiilikaton pinnoituksen hinta on yleensä 3000 – 7000€ välillä. Lue lisää talon maalaus hinta blogipostauksestamme täältä!

Toimintaperiaatteemme

Täytä sivuillamme yhteydenotto lomake tai soita suoraan myyjälle. Yhteydenottoihin vastaamme yhden arkipäivän kuluessa.

Saat talosi kunnosta kirjallisen kuntoarvion, sekä kiinteähintaisen urakkatarjouksen.

Kun  pääsemme urakan sisällöstä yhteisymmärrykseen, teemme kirjallisen sopimuksen joka velvoittaa meitä toteuttamaan sovitut työt. Voit valita sinulle sopivan maksuvaihtoehdon.

Teemme maalauksemme kerralla kuntoon. Työmaalta poistumme vasta, kun sovitut asiat on tehty.

Työmaa pidetään koko urakan ajan siistissä kunnossa ja loppusiivous suoritetaan erityisellä tarkkuudella.

Tyytyväiset ja koulutetut maalarit varmistavat hyvällä asiakaspalvelulla ja laadukkaalla työskentelyllä korkean asiakastyytyväisyyden.

Työnjälki tarkastetaan yhdessä, että se on vähintäänkin sovitun mukainen. Yhteinen projekti päättyy tyytyväisyyskyselyyn ja lämpimään käden puristukseen.

Kättely kuvituskuva

Tarjouslaskurit

Katon pinnoitus- ja huoltolaskureilla voit laskea kiinteähintaisen tarjouksen valitsemallesi huoltotoimenpiteelle. Syötät talosi tiedot ja omat yhteystietosi laskuriin, niin saat valmiin tarjouksen sähköpostiisi.

Ammattimainen katon pinnoitus palauttaa katon alkuperäistä vastaavaan kuntoon. Se on nopea ja edullinen tapa tuplata katon käyttöikä.

Huoltamalla kattosi säännöllisesti pidennät katon käyttöikää jopa vuosikymmeniä. Vuosihuolto ehkäisee mahdollisten ongelmien syntymistä.

Ota yhteyttä!

joona kasvokuva

Joona Harmaala

Myynti

040 143 2371

myynti@laatutrio.fi