Katon pinnoitus

Terveen katon alla on turvallista olla

Tiilikaton pinnoitus

Ammattimainen tiilikaton pinnoitus palauttaa katon alkuperäistä vastaavaan kuntoon. Se on nopea ja edullinen tapa suojata katto tarjoten hengittävän ja vedenpitävän suojan katolle. Pinnoitus ehkäisee sammalen ja jäkälän kasvua. Lisäksi pinnoitettu tiilikatto parantaa talosi ilmettä vuosiksi.

Peltikaton pinnoitus

Pinnoituksen tarkoitus on suojata peltikatetta ruostumiselta. Ajan kuluessa vanhan maalin tai pinnoituksen suojavaikutus heikkenee. Ennenkuin ruostuminen pääsee käyntiin, on aika pinnoitaa uudelleen. Uudelleen pinnoitettu peltikatto nostaa kiinteistön arvoa ja on kaunista katseltavaa.

Takuuvarmaa laatua

Kuntoarvio ei sido ostamaan ja on sinulle vaivaton. Pyydä jo tänään meidät arvioimaan kohteesi kunto.

Kirjalliseen sopimukseen kirjataan tarkasti urakan sisältö, hinta ja aikataulu. Työnosuus on kotitalousvähennyskelpoista.

Koulutetut maalarit tekevät huolellisesti suojaukset, pohjatyöt ja niin ikään itse maalauksen. Suosimme lähtökohtaisesti yhteistyökumppanimme Teknoksen tuotteita.

Teemme maalauksemme kerralla kuntoon. Työmaalta poistumme vasta, kun sovitut asiat on tehty.

Työmaa pidetään koko urakan ajan siistissä kunnossa ja loppusiivous suoritetaan erityisellä tarkkuudella.

Tyytyväiset ja motivoituneet maalarit varmistavat hyvällä asiakaspalvelulla ja laadukkaalla työskentelyllä korkean asiakastyytyväisyyden.

Työnjälki tarkastetaan yhdessä, että se on vähintäänkin odotusten mukainen. Yhteinen projekti päättyy tyytyväisyyskyselyyn ja lämpimään käden puristukseen.

Ota yhteyttä!

Joona Harmaala

Myynti

040 1432 371

myynti@laatutrio.fi