Katon huolto

Säännöllinen huolto pidentää käyttöikää

Tiilikaton huolto

Tiilikatto on tärkeää tarkastaa vuosittain. Pelkästään rikkoutunut tiili aiheuttaa vesivahinkoriskin. Katolle kerääntyvä kasvusto ja sammal haurastuttaa tiiltä ja lyhentää käyttöikää. Tiilikaton huollossa vaihdetaan rikkinäiset tiilet, poistetaan ja torjutaan kasvusto sekä tyhjennetään rännit ja tehdään katon tiiveystarkastus.

Huopakaton huolto

Huopakatto vaatii säännöllistä huoltoa. Huopaa rasittaa sääolosuhteet sekä sammal, joka kasvattaa juurensa huovan sisään ja saumoihin rasittaen katteen vesitiiveyttä. Huopakatolle kustannustehokas huoltoratkaisu on mekaaninen sammaleen poisto ja sammaltuhoainekäsittely.

Takuuvarmaa laatua

Kuntoarvio ei sido ostamaan ja on sinulle vaivaton. Pyydä jo tänään meidät arvioimaan kohteesi kunto.

Kirjalliseen sopimukseen kirjataan tarkasti urakan sisältö, hinta ja aikataulu. Työnosuus on kotitalousvähennyskelpoista.

Koulutetut maalarit tekevät huolellisesti suojaukset, pohjatyöt ja niin ikään itse maalauksen. Suosimme lähtökohtaisesti yhteistyökumppanimme Teknoksen tuotteita.

Teemme maalauksemme kerralla kuntoon. Työmaalta poistumme vasta, kun sovitut asiat on tehty.

Työmaa pidetään koko urakan ajan siistissä kunnossa ja loppusiivous suoritetaan erityisellä tarkkuudella.

Tyytyväiset ja motivoituneet maalarit varmistavat hyvällä asiakaspalvelulla ja laadukkaalla työskentelyllä korkean asiakastyytyväisyyden.

Työnjälki tarkastetaan yhdessä, että se on vähintäänkin odotusten mukainen. Yhteinen projekti päättyy tyytyväisyyskyselyyn ja lämpimään käden puristukseen.

Ota yhteyttä!

Joona Harmaala

Myynti

040 1432 371

myynti@laatutrio.fi